Start to Run

Sinds enkele jaren verzorgt ons trainersteam de Start to Run cursussen voor Maasgouw en omstreken. Dit doen wij in samenwerking en onder auspiciën van de Nederlandse Atletiekunie.

 

Gezondheid en vitaliteit beginnen met het besluit om risicofactoren voor gezondheid aan te pakken. We leven in een turbotijdperk, waarin we worden overspoeld door bergen informatie die 24/7 op ons wordt afgevuurd. De technologische veranderingen, de 24-uurs economie, de alsmaar hogere doelstellingen en toenemende concurrentie, zorgen er voor dat we steeds meer stress ervaren.

In deze tijd van het nieuwe werken, het zoeken naar mentale ontspanning, sociale betrokkenheid en besef van een goede gezondheid, is hardlopen steeds populairder geworden.

 

Met Start to Run krijg je niet alleen de basisbeginselen van hardlopen aangeleerd, maar leren wij je vooral ook om plezier te hebben in het hardlopen. Of je nu af wilt vallen, aan je conditie wilt werken of lekker wilt ontspannen, wij gaan er samen voor zorgen!

 

Yakult Start to Run

De nieuwe Start to Run cursus start weer op 11 april 2020 om 09.30 uur in Thorn. Inschrijven kan via https://www.yakultstarttorun.nl/.

De informatieavond over deze cursus wordt gehouden op donderdag 9 april om 19.30 uur.


Datums

Yakult Start to Run cursus 11 april 2020

Aanvang 09.30 uur

Locatie Fletcher Hotel La Ville Blanche, Thorn

 

Yakult Start to Run cursus september 2020

Aanvang 09.30 uur

Locatie Fletcher Hotel La Ville Blanche, Thorn

 

Inschrijven kan via https://www.yakultstarttorun.nl Locatie infoavond

Grandcafé 't Stift (o.v.b.)

Hofstraat 2

6017 AK  THORN

 

Locatie trainingen

Fletcher Hotel La Ville Blanche

Hoogstraat 2

6017AR  THORN

 

Contact

Email: info@vitarunning.nl

Website: www.yakultstarttorun.nl

Telephone: 06-22480417

 

Parkeren

Parkeren in Thorn kan op de Grootheggerlaan, de Waterstraat P1 en P2 (betaald), op de Meers (betaald), op de Akker (Aldi) op de Hoogstraat en op de Wal.

 Zij gingen je voor...